| Home | Rezultate | Opinii | Aprobat | Ingrediente | Intrebări frecvente | Imitatori | Contact | Comandă |


marirea penisului

sex shop

Sunteţi îngrijorat din cauza mărimii penisului sau a fermităţii erecţiei în timpul actului sexual?
Din păcate, majoritatea bărbaţilor sunt îngrijoraţi de aceste situaţii. Dacă vă doriţi un penis mai mare, mai ferm atunci când este în erecţie – folosiţi VigRX™. Atunci când veţi lua pastilele VigRX™ viaţa dumneavoastră se va schimba într-un mod la care poate doar aţi visat odată. Primul pas pe care trebuie să-l faceţi este să luaţi VigRX™.

Cum vă oferă VigRX™ aceste rezultate extraordinare?
Doar VigRX™ vă oferă:

dotline11 dotline12 dotline13

8x14_bullet O formulă special concepută pentru a oferi rezultate maxime
8x14_bullet Ingredientele cele mai proaspete şi de cea mai înaltă calitate

Ca rezultat, nici un alt produs nu se poate compara cu VigRX™. Pentru a înţelege de ce VigRX™ funcţionează atât de bine, trebuie mai întâi să înţelegeţi cum funcţionează penisul. Pentru a vă explica mai multe, uitaţi-vă mai întai la…

Anatomia Penisului
penis2 Penisul este format din trei cilindri separaţi. Cei doi corpi cavernoşi, care se află de-a lungul corpului spongios sunt forţa din spatele unor erecţii şi sunt formaţi din spaţii goale interne care se măresc şi se umplu cu sânge până ce penisul ajunge în erecţie. Capacitatea corpilor cavernoşi de a se umple cu sânge în limitele impuse de grosimea şi lungimea penisului poate să scadă o dată cu înaintarea în vârstă. Al treilea cilindru al penisului este numit corpul spongios, prin care este ejaculată sperma.
penis3 S-a descoperit recent că ţesuturile erectile ale corpilor cavernoşi răspund foarte bine la ierburi şi plante puternice şi energizante, la suplimente nutritive şi ingrediente tradiţionale naturiste chinezeşti. Spaţiile goale ale corpilor cavernoşi se pot adapta unei capacităţi mai mari de pompare a sângelui în penis şi funcţionează mai bine, atâta timp cât primesc...
“Cantitatea corectă de ingrediente combinate într-o proporţie corectă”.

Prima dată când am creat VigRX™, ne-am propus să găsim amestecul şi combinaţia optimă de ingrediente care să:

dotline11 dotline12 dotline13

8x14_bullet Mărească circulaţia sângelui în penis
8x14_bullet Stimuleze creşterea maximă a penisului 
8x14_bullet Mărească virilitatea şi energia sexuală

Cu VigRX™, acest echilibru este dobândit.

Primul lucru pe care îl face în acest sens este mărirea fluxului de sânge în penis, fără a mări tensiunea arterială. În plus, ingredienţii din VigRX™ vă relaxează sistemul nervos, care contribuie şi el la sănătatea penisului.

Acest tabel vă arată exemple din rezultatele unor teste aplicate pe 4 bărbaţi care au folosit programul VigRX™:

genchart11 genchart12

În plus faţă de mărirea penisului în lungime atunci când este în erecţie, subiecţii au raportat şi creşterea în circumferinţă, creşterea masei şi a performanţelor sexuale.
genchart21 genchart22

Ce înseamnă asta pentru dumneavoastră?
Un penis mai mare atunci când sunteţi stimulat, cu o capacitate mai mare pentru erecţie şi cu performanţe sexuale prelungite. Veţi beneficia de asemenea şi de rezultate non-fizice. Veţi avea mult mai multă încredere în dumneavoastră. Veţi fi mai tentat să vă bucuraţi pe deplin de lucrurile bune din viaţă.

Cam în cât timp să mă aştept la rezultate?

Aici aveţi un orar care vă indică lucrurile la care vă puteţi aştepta atunci când sunteţi excitat:
560_dotline
Prima Luna
Prima schimbare la care să vă aşteptaţi şi de care să vă bucuraţi sunt erecţiile prelungite. Veţi observa de asemenea şi o mărire a penisului în circumferinţă.
560_dotline
Luna A Doua
Acum începe să devină interesant. Veţi observa mai multe schimbări radicale la nivelul penisului. Veţi fi uimit dacă vă veţi uita într-o oglindă. Veţi mai observa şi o creştere a virilităţii, în continuă expansiune.
560_dotline
Luna A Treia şi Peste
Acum, când veţi avea o erecţie, penisul arată şi se simte mult mai ferm, mai puternic şi mai tare decât v-aţi fi imaginat vreodată.
560_dotline

VigRX™ Vă Oferă O Erecţie Mai Fermă Şi Mai Îndelungată - Comandaţi Acum!

award11 award12 award13 award14
Prima Pagina |  Rezultate |  Opinii Clienti |  Aprobat de medici |  Ingrediente |  Intrebari |  Imitatori |  Cumpara
VigRX a fost notificat de Institutul Roman de Bioresurse Alimentare (nr. 761 din 09.01.2006)
Reprezentant in Romania: SC Razmed SRL. copyright © 2024