| Home | Rezultate | Opinii | Aprobat | Ingrediente | Intrebări frecvente | Imitatori | Contact | Comandă |


marirea penisului

sex shop

Formula Unica VigRX™
De ce VigRX™ - Marirea Penisului - functioneaza mult mai bine decat produsele competitive?
Pe langa faptul ca aceasta formula contine ingredientele corecte, cel mai important factor pentru aceste rezultate uimitoare este calitatea ingredientelor. Ingredientele din VigRX™ sunt cele mai proaspete si cele mai rafinate ingrediente disponibile. Oare acesta sa fie motivul pentru care nici o alta pastila de pe piata nu poate face fata concurentei VigRX™?.

Ce contine VigRX™ si cum functioneaza?
Formula VigRX™ a fost special conceputa stiitific pentru a da rezultatele maxime posibile. Ne-am facut tema si am realizat aceasta formula unica. Include si plante afrodisiace eficiente, testate stiintific, aduse tocmai din China, Europa si America de Sud.

Aceasta combinatie precisa de plante dau nastere unei formule concentrate, eficiente, care garanteaza stimularea activitatii sexuale, mentinerea unei erectii ferme si marirea placerii sexuale. In timp ce beneficiile acestor ingrediente sunt cunoscute de secole, este important de stiut ca studiile clinice au incercat sa ascunda aceste beneficii..

work11 work12 work13 work14 work15







Ingredientele noastre includ:
560line
Extract de Frunza de Epidemium - Epimedium Sagittatum

epmdCunoscuta si sub denumirea de “ Iarba Caprei Agitate”, Epimedium a fost folosita de mii de ani ca stimulent pentru cresterea libido-ului.

Cercetarile medicale au descoperit ca ingredientul activ este icariin. Icariin este folosit pentru a mari functiile erectile. Alt efect al Epidemiu-lui este un flux mai mare de sange in penis. Acest lucru se realizeaza prin permiterea nivelurilor de oxid de azot sa creasca, relaxand muschii netezi. Actioneaza de asemenea si ca un inhibitor de tip PDE-5 inhibitor. La fel ca Viagra, Epidemium reduce nivelurile de PDE-5, cu toate ca la un nivel la care nu se produc efecte secundare nedorite.

Dupa secole dupa ce a fost folosit in China, doctori renumiti afirma acum ca epidemium poate fi folosit pentru a mari libido-ul, pentru a imbunatati functiile erectile, pentru a reda puterea sexuala si pentru a mari senzatiile de placere. Din punct de vedere stiintific, Epidemium actioneaza prin eliberare de testosteron, care in mod natural mareste pofta si rezistenta sexuala.

560line
Extract de Seminte de Cuscuta - Semen Cuscutae

cuscuta Un test medical recent a studiat efectul Cuscutei asupra barbatilor cu spema moarta. Rezultatul a demonstrat o crestere mai mare de 70% a spermei active si a motilitatii spermei.

Alte utilizari ale Cuscutei sunt tratarea ejacularii precoce, a lecoreii si a durerilor de spate in zona inferioara, simptome care de obicei sunt asociate cu unele conditii deficiente ale rinichilor care cauzeaza rezistenta scazuta in timpul actului sexual. Este folosit pentru marirea fertilitatii, atat la femei cat si la barbati si este trecut in lista afrodisiacelor frmacopeelor chinezesti traditionale.

560line
Frunze de Ginkgo Biloba - Ginkgoaceae

ginkgo Ginkgo a fost dovedit a fi un supliment nutritiv pentru vigilenta si concentrare mentala, marirea nivelului de vitalitate, o circulatie si vase de sange sanatoase si puternice

Ca si Cuscuta, Gingko Biloba mareste fluxul vascular de sange- care rezulta in erectii mai ferme. Studiile au sugerat ca Gingko Biloba functioneaza prin promovarea unei relaxari a muschiului neted din corpii cavernosi. In ultimii 30 de ani, mai mult de 300 de studii au aratat dovezi clinice precum ca Gingo previne si trateaza multe probleme la nivelul intregului organism.

Ginkgo imbunatateste circulatia periferica, oxigenarea si mareste mareste fluxul de sange spre zona genitala pentru a imbunatati functiile sexuale si puterea unei erectii. Intr-un studiu stiintific recent, 78% din barbatii cu probleme de impotenta cu cauze non-medicale au raportat imbunatatiri semnificative a acestor probleme-, swmnificativ, fara efecte secundare.

560line
Ginseng Rosu Asiatic - Panax Ginseng

ginseng Utilizarea traditionala a Ginseng-ului este pentru a combina strarile generale de oboseala si pentru a oferi mai multa energie. Are si proprietati afrodisiace.

Intr-o recenzare „oarba”, realizata de Departamentul de Urologie, Universitatea Colegilor Medicilor din Ulsan, Centrul Medical Asan, Seoul, Korea, s-a incercat studierea „ eficacitatii Ginseng-ului rosu Korean in tratarea disfunctiilor erectile”. Concluzia lor a fost „ Informatiile noastre arata ca Ginseng-ul rosu korean poate fi o alternativa eficienta pentru tratarea disfunctiilor erectile la barbati”.

Un ingredient important al Ginseng-ului este ginsenosidul, care favorizeaza o buna circulatie a sangelui spre creier si in penis si poate forma cantitati mai mari de sange si de sperma. Cercetatorii rusi au raportat si au inregistrat faptul ca Ginseng stimuleaza atat activitatile fizice cat si pe cele mentale, mareste performantele atletice si are un efect positiv asupra glandelor sexuale.Este folosit pentru a trata impotenta non-medicala, ejacularea precoce, ginseng-ul ajuta la normalizarea presiunii arteriale in timpe ce revitalizeaza si intinereste corpul.

560line
Boabe de Saw Palmetto - Fructus Serenoae

sawpalmetto Boabele de Saw Palmetto sunt bine cunoscute ca stimulente sexuale si afrodisiace.

Jurnalul mdical JAMA a publicat rezultatele unor cercetari aratand eficienta Saw Palmetto-ului in tratamentul simptomatic al hiperplasiei benigne a prostatei. Saw Palmetto s-a aratat a fi eficient in tratarea barbatilor cu simptome de hiperplasie benigna a prostatei. Extractul de Saw Palmetto impiedica transformarea testosteronului in dihidrotestosteron, hormonul care se crede ca determina celulele prostatei sa se inmulteasca si care duc la o prostata foarte marita.

Efectele Saw Palmetto sunt rezultatul mai multor mecanisme. Unul dintre mecanisme este ca relaxeaza tesuturile muschiului neted, rezultand un flux mai mare de sange. De asemenea, Saw Palmetto inhiba activitatea receptorilor de androgen si de estrogen si poate fi eficient pentru ambele sexe pentru a echilibra nivelul hormonilor. Din acest motiv, Saw Palmetto poate ajuta tiroida in reglarea dezvoltarii sexuale si normalizarea acticitatilor specifice anumitor glande si organe. In prezent, Saw Palmetto este foarte folosit in Germania, Canada, Anglia si America pentru beneficiile pe care le ofera prostatei si tractului urinar.

Saw Palmetto se utilizeaza azi pe scara larga ca supliment pentru reducerea glandelor marite ale prostatei, tratarea problemelor de tract urinar si pentru imbunatarirea energiei generale a corpului.Saw Palmetto este unul dintre putinele remedii naturiste considerat anabolic- care imbunatatesc si construiesc alte tesuturi ale corpului

560line
Extract de Scoarta de Muira Puama - Ptychopetalum Olacoides

muirapuama
Muria Pauma este folosita pentru a reda virilitatea sexuala, pentru a mari dorinta sexuala si potenta la barbati.

Dr. Jacques Waynberg, de la Institutul de Sexologie din Paris, Franta, a realizat un studiu pe 262 de brbati care se plangeau de lipsa dorintei sexuale, de neputinta de a avea sau de a mentine o erectie. Rezultatele au aratat ca 62% din barbatii care aveau libidoul scazut au beneficiat de rezultatele pozitive ale tratamentului, la fel cum au facut si 56& din barbatii care sufereau de probleme erectile.

Studii clinice mai recente valideaza in continuare puterea Muirei Puama. In prezent, inca nu este cunoscut mecanismul prin care functioneaza Muira Puama. Din ultimele informatii, pare sa actioneze prin imbunatatirea aspectelor functiilor sexuale, atat pe cele fizice, cat si pe cele psihice. Cercetarile viitoare vor scoate cu siguranta in evidenta aceasta planta promitatoare pentru tratarea disfunctiilor erectile.

560line
Extract de Scoarta de Catuba - Erythroxylum Catuaba

catuaba Este deja legendara utilizarea acestei plante tonice, inca din cele mai vechi timpuri. Multi spun ca este cea mai cunoscuta planta afrodisiac dintre toate aceste plante din Brazilia. Se mai spune ca daca se consuma in mod regulat Scoarta de Catuba, pentru o anumita perioada de timp, veti avea parte mai intai de vise erotice, apoi de o crestere semnificativa a libido-ului.

Studiile medicale au demonstrat ca in plus fata de proprietatile antivirale si antibacteriene, dilata si vasele de sange. Conform spuselor Dr. Meira Penna, Catuaba functioneaza ca un stimulent pentru sistemul nervos, mai ales atunci cand cineva se confrunta cu impotenta functionala a organului genital masculin.

Este un tonic puternic si un intaritor pentru sistemul nervos. Este de mult cunoscut pentru capacitatea generala de a da putere si de a elimina oboseala din organism. Efectul este mai evident la barbati, in mod special ca un stimulent pentru redarea libido-ului.
560line
Boabe de Ghimbir - Fructus Crataegi

hawthorn Acest produs fitochimis, cu capacitati exceptionale de prevenire si combatere, provine din ghimbir, care ste bogat in bioflavonoide, care relaxeaza si dilata arterele. Acesti compusi sunt antioxidanti puternici care ajuta la la o mai buna circulatie a sangelui si o mai buna oxigenare a inimii. Aceasta reduce efortul pe care trebuie sa-l depuna inima pentru a circula sangele si in schimb se reduce presiunea arteriala si presiunea asupra muschiului inimii. Substantele bioflavonoide din Ghimbir ofera putere peretilor vaselor de sange si imbunatatesc circulatia sangelui spre alte zone ale corpului. Alti componenti ai Ghimbirului s-au deminstrat a reduce nivelul colesterolului sau a nivelului ingrosarii arterelor.

Aprobat oficial pentru folosirea farmaceutica in Germania, studiile realizate de catre guvern arata ca Ghimbirul nu are efecte secundare. Studii europene au aratat ca Ghimbirul mareste fluxul de sange din creier si din inima, apara inima de tahicardie, imbunatateste puterea contractiilor inimii si reduce presiunea arteriala.
560line
Toate aceste ingrediente actioneaza direct asupra organelor genitale, cu efecte asupra nuvelelor hormonale, a fluxului de sange si asupra celulelor sensibile ale penisului.

award11 award12 award13 award14
Prima Pagina |  Rezultate |  Opinii Clienti |  Aprobat de medici |  Ingrediente |  Intrebari |  Imitatori |  Cumpara
VigRX a fost notificat de Institutul Roman de Bioresurse Alimentare (nr. 761 din 09.01.2006)
Reprezentant in Romania: SC Razmed SRL. copyright © 2024