| Home | Rezultate | Opinii | Aprobat | Ingrediente | Intrebări frecvente | Imitatori | Contact | Comandă |


marirea penisului

sex shop

Marirea Penisului este posibila ! Doctorii aproba acest procedeu!
Comunitatea medicala respecta valoarea esentiala a produselor naturale pentru marirea penisului.

Dr. Michael A. Carter, Psy.D. RCP
Arpobare: VigRX™ Pills
Locatie: Studio City, CA

Din recomandarile doctoruluiu Michael Carter:

Ca doctor in psihologie clinica, anii dedicati cercetarilor si munca in clinica aplicata direct pe pacienti mi-au oferit sansa sa inteleg sexualitatea umana. Pastilele VigRX™ ofera un progres imbucurator barbatilor care sufera de lipsa de incredere in ei insisi datorata unei dimensiuni mici a penisului. VigRX™ asigura o erectie mai ferma , mai indelungata, o imbunatatire a virilitatii si a rezistentei sexuale si previne ejacularea precoce.

In concluzie, cercetarile au demonstrat ca sexualitatea este determinata de conditii psihologice. Felul in care gandesti despre tine este foarte important, deoarece contribuie la modul in care vei performa din punct de vedere sexual. VigRX™ este o formula naturala de comprimate din plante, de aceea sunt sigure si eficiente.

Femeile isi doresc in subconstientul lor acei barbati pe care ii considera capabili sa intretina performante sexuale care abunda in virilitate si forta. Femeile se excita foarte tare langa un barbat care are un penis mare, puternic si viguros. Daca vrei sa iti satisfaci partenera ajutat de un penis mult mai mare, este esential sa folosesti VigRX™.

Recomand si prescriu VigRX™ tuturor pacientilor de gen masculin care isi doresc o erectie mai ferma, un penis mai mare si mai gros si care vor mai multa virilitate. Toti pacientii au marturisit ca au observat o diferenta semnificativa a dimensiunii erectiei si a virilitatii. De asemenea au mentionat si faptul ca femeile au fost foarte satisfacute si fericite de efectul pastilelor VigRX™.

Dr. Michael A. Carter, Psy.D. RCP
Doctor in Psihologie Clinica

560_dotline Luke Adams, D.Div., Naturopath Luke Adams, D.Div., Naturopath
Aprobare: VigRX™ Pills

LICENTA

"Ca majoritatea barbatilor, resimt presiunea asteptarilor de a fi potent, pregatit in orice moment sa performez sexual si sa “o am cea mai mare”. Ca doctor naturist, am incercat sa gasesc un produs care sa aiba la baza principiile medicinei naturaliste si care sa fie sigur, non-toxic si eficient. Am cautat un produs care sa contina combinatia de plante pe care as fi realizat-o si eu daca as fi compus formula chiar eu”.

Majoritatea potentiatoarelor sexuale neutraceutice contin yohimbe, cafeina sau alte tipuri de stimulente. In mod special Enzyte contine o cantitate considerabila de yohimbe. In timp, doze zilnice de cafeina sau de alte stimulente, pot reduce performantele sezuale, in loc sa le imbunatateasca. In literatura medicala se face referire la yohimbe si derivatii ei ca fiind “ sustante ideale de inducere a starii de anxietate”. Nici unul din acesti ingredienti nu contribuie la o buna rezistenta la efort si nici la marirea penisului. Vreau sa multumesc celor care au creat formula pentru VigRX™ care protejeaza prostata si care nu include ultra-stimulentele si agentii de producere a anxietatii care cauzeaza in cele din urma scaderea libidoului.

Am avut parte de rezultate evidente inca din prima zi a folosirii pastilelor VigRX™.erectia mea a fost mai ferma si mai indelungata, mi-a crescut libidoul iar durata, volumul si grosimea ejacularii s-au marit. La doua saptamani de la utilizarea produsului, am remarcat o evidenta schimbare in dimensiune a penisului in stare flasca – aproximativ 1cm jumatate. De asemenea, atat penisul cat si scrotul s-au ingrosat si au devenit mult mai suple. In plus, chiar si dupa prima ejaculare inca mai sunt apt si doritor de o alta partida de sex, ceea ce nu mi s-a intamplat cu alte suplimente. Dupa cum va puteti imagina, partenera este foarte multumita, la fel sunt si eu. Folosesc in continuare produsul dumneavoastra si ma bucur de rezultatele deosebite. Recomand cu caldura VigRX™.

Va multumesc,
Luke Adams,
D.Div., Naturopath



560_dotline

Doctorii au fost de obicei reticenti in ceea ce priveste aprobarea si adoptarea unor metode naturiste de tratament, cu toate ca folosirea remediilor naturiste dateaza inca din cele mai timpurii texte scrise, precum Ayur-vedele.

De ce?
thinker Deoarece, in primul rand, pentru ca doctorii care au fost instruiti acum cateva zeci de ani nu li s-au predat in scolile de medicina si metodele naturiste alternative, si multi dintre ei nu doresc sa-si dedice o parte din timpul lor invatarii acestor metode. In schimb, inlatura orice aplicare in diferite tratamente a metodelor naturiste – cu toate ca metodele naturiste stau astazi la baza medicinei moderne din America de Nord si peste tot in lume.

In al doilea rand, doctorii si pacientii lor au o relatie curioasa cu companiile farmaceutice. Doctorii obisnuiesc sa prescrie acelasi tratament unor pacienti diferiti, uneori chiar la cererea pacientului. Pacientii isi doresc un tratament pe care il pot descrie doctorului specialist prin informatiile care i-au fost furnizate prin intermediul televizorului sau a serviciilor de internet. Doctorii prescriu ceea ce li s-a recomandat de catre furnizorii de medicamente. In aceste situatii, nu sunt recomandate medicamentele naturiste, din plante naturale.

Dar acest lucru s-a schimbat si va continua sa revolutionize practicarea medicinii in secolul 21.

dotline11 dotline12 dotline13

In ziua de astazi exista din ce in ce mai multe dovezi stiintifice care sustin remediile traditionale naturiste. Abia din 1950 metodele de analiza au fost sufficient de avansate pentru a permite identificarea constituentilor activi din mai multe plante. In consecinta, au fost realizate studii pe oameni carora li s-au administrat doze de extracte standard ale unor formule dintr-o singura planta cat si din combinatii de plante, pentru a demonstra eficacitatea experimentelor clinice fara alt suport de cercetare anterior.

Astazi, doctorii iau foarte in serios remediile naturale, studiaza formule naturiste in experimente clinice si deseori recomanda tratamente care au la baza aceste plante. De asemenea, doctorii sprijina si aproba folosirea ierburilor si a plantelor pentru stimulare sexuala.

Astazi, Comunitatea Medicilor prescrie in mod activ tratamente naturale si pe baza de ierburi, combinate cu cele mai avansate descoperiri medicale, pentru a va oferi astazi sanatatea optima.

VigRX™ - Marirea naturala a penisului - va ofera erectii mai ferme si de durata si un plus de marime - Comandati acum

award11 award12 award13 award14
Prima Pagina |  Rezultate |  Opinii Clienti |  Aprobat de medici |  Ingrediente |  Intrebari |  Imitatori |  Cumpara
VigRX a fost notificat de Institutul Roman de Bioresurse Alimentare (nr. 761 din 09.01.2006)
Reprezentant in Romania: SC Razmed SRL. copyright © 2024